Nilinių sviestmedžių aliejus

Nilinių sviestmedžių aliejus
Vitellaria nilotica
Nerafinuotas, šalto spaudimo.
Kilmės šalis: Kenija
Pirkdami šią prekę galite gauti iki 2 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 2 taškai kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,60 €.
PREKĖS INFORMACIJA
Botaninis pavadinimas: Vitellaria nilotica
Šis aukščiausios kokybės, nerafinuotas, šalto spaudimo, liukso klasės sviestmedžių (taukmedžio) aliejus iš Rytų Afrikos gaunamas rankomis atrenkant, rūšiuojant ir kruopščiai apdorojant sviestmedžio riešutus. Rytų Afrikos sviestmedžių aliejus yra malonios kreminės konsistencijos, todėl itin mėgiamas klientų ir naudojamas grynas vietoj kremo.
SAVYBĖS:
Sviestmedžių aliejus pasižymi begale naudingų savybių, todėl yra nepamainoma odos priežiūros priemonė. Drėkinamasis sviestmedžių aliejaus poveikis naudingas visiems odos tipams, ypač sausai odai. Nuo senų senovės Afrikoje vertinamas dėl regeneruojančių savybių. Sviestmedis naudojamas suminkštinti ir drėkinti išsausėjusią, sudiržusią, nudegusią, sudirgintą ar kitaip pažeistą kūno odą. Sviestmedžių aliejus grynas naudojamas vietoje veido, rankų ar kūno kremo, taip pat kaip drėkinantis lūpų balzamas.
Sviestmedžių aliejus naudojamas raukšlių ir strijų prevencijai, bėrimų, vabzdžių įkandimų, dermatitų, egzemų priežiūrai, kaip plaukų aliejus, atstatantis pažeistus išsausėjusius plaukus ir maitinantis galvos odą.
Pats geriausias kremas kūdikių odelei drėkinti, saugoti nuo iššutimų, idealiai tinka apsaugoti veiduką, lūpas nuo šalčio ar išsausėjimo.
Savo tėvynėje, Afrikoje, garsėja priešuždegiminėmis savybėmis, juo mažinami sausgyslių patempimai, reumatiniai skausmai. Natūralus sviestmedžio aliejus turi net iki SPF6 UV apsaugą.
NAUDOJIMAS:
Nedidelį kiekį priemonės sušildykite delnuose ar tarp pirštų ir įmasažuokite norimose vietose. Leiskite aliejui įsigerti.
Išgavimo būdas | Šalto spaudimo, nerafinuotas |
Talpa | 50, 100, 200, 500 |
Kilmės šalis | Kenija |
Ingredients: myristic acid <0,7%, palmitic acid 2.0-10.0 %, E-palmotoleic acid <0.3 %, stearic acid 25.0-50.0%, oleic acid 36.0-62.0 %, linoleic acid 1.0-11.0%, arachidic acid <3,5%.